Nu våras det!

Det är april 2021. Och det har varit vinter. Men min vinter har varit längre än vanligt. Nästan två år har jag behövt göra en tydlig och omfattande inåt-rörelse. Släppa, släppa, släppa, kontrollen. Skifta. Ta hjälp. Lära mig en så grundläggande sak som att ta hand om mig själv. Ta reda på vad jag behöver och ge mig själv det. Just precis det. Ovillkorligt. Utan deadline. Ha tålamod. Och det har gett resultat. Detta år synkar jag med våren. Och kanske med universum i stort. Yippie! Jag har anlagt min trädgård. Planterat. Skyddat den. Skött den. Gett den näring. Något började växa. Jag har vattnat och tillfört värme och ljus. Och nu finns den. Den har rotat sig. Min spirande livskraft.

Hela denna process, ja, hela mitt liv hittills har gett mig verktyg och skapat en verktygslåda. Som jag skulle vilja benämna som en SKATTKISTA.

Nu är det dags för mig att dela skatterna ur denna kista.

Jag har börjat leva vardagen ur ett kreativt flöde som kommer visa sina frukter så småningom, någon slags produkt blir till. Nedslaget förmodligen till hösten. Då det ska skördas. Men delar av det börjar redan ta form. Vägledning, inspiration, webkurs, folkrörelse. Känns fantastiskt!

Och så på tiden.

Vilket lyft vi står inför! Älskar´t <3

Tack för att du läser och finns i levande livet!

Allt gott /Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *