Post nr 1

frukonstnär

Det är så spännande, livet. Nu är den här sidan under uppbyggnad och jag sliter som sjutton med att inte kontrollera och forcera. Eller stressa mig med att jag inte kan vara effektiv. För det är så just nu, att någon slags omstrukturering håller på att äga rum i mitt inre och den gör att jag inte kan köra på som vanligt, enligt mina gamla, vana, inkörda mönster. Jag behöver stanna upp. Vänta in. 

Jag fick ställa in två festivalspelningar. Och stå ut med känslan av att allt kanske är förbi. “Om jag inte kan vara tillgänglig kan jag bli utan helt” Jag tog mig av den hotfulla kroken och retirerade. Lät mig falla och landa mjukt.

Spelningen på Järna Kulturfest 17/8 blev fin på så många sätt. Närvaron, publiken, musiken, den bevingade improvisationen. Och jag känner mig alldeles varm fortfarande att jag la grunden till något nytt i hur jag tog hand om mig själv och såg till att jag hade stöd i processen fram till själva framträdandet. Att jag inte behövde göra våld på mig själv eller överge mig för ett resultat. Det är stort! En milstolpe. Och det som är så roligt nu är att jag är Såå sugen på mera. Nöjd och glad och villig att ställa mig i rampljuset snart igen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *