Fru Konstnär på scen -
SOM FISKEN I VATTNET

Hon älskar sin publik, utan den har hennes konstart inget liv. 

Strålkastarna tänds och magi skapas i den skälvande stunden. Ett unikt ögonblick som inte går att gripa men uppleva för den som är där.

Ett framträdande med Fru Konstnär innehåller alltid improvisatoriska inslag, mycket sångglädje, hängivenhet, ett mått humor, nakenhet och något närgånget tema ur den inre djungeln.

"Jag har sett eller snarare upplevt Fru Konstnär ett antal gånger och varje gång är unik. Den gemensamma röda tråden är att jag blir berörd och bekräftad som flicka-kvinna-tant genom humor och värme. Fru Konstnär ger alla sidor sitt. Hon är både skör och grandios, generös och krävande. Det är roligt, vackert, tramsigt och innerligt. Förlösande."

Yvonne

"På föreställningen får man skratta högt, bli berörd och tränga igenom sitt eget motstånd, sin inre förtryckare, och komma ut på andra sidan friare! Ett budskap är att det finns plats för alla att stråla och skina från sitt hjärta. Att våga öppna upp för oändlighetens potential, att bryta sig loss från det i oss som begränsar och förtrycker oss. Att låta skam och rädsla lösas upp i närvarons ljus. Inspirerande, hoppfull, peppande, galen och rolig!"

Jennikel
"Alltså jag blir berörd av frihets frågorna, och den skälvande närvaron som har nära till skratt. Lovely music!"
Ulf