Din rådgivare

Vid sidan av den teatrala  dramatiska sidan så besitter jag också ett allvar och intresse för de djupa processerna i oss människor.

Jag erbjuder COACHNING inom fältet personlig utveckling i områden som föräldraskap, parrelation och självkärlek med fokus på att försonas med livets ofullständigheter och resa tillbaka till stadig närvaro i sig själv. Enskilt eller i grupp. Mjukt.

SCENSKRÄCK. För den som vill utmana sig kan det passa med ett utforskande och övande i närvaro både inför livets olika “scener” och den faktiska teaterscenen för tex musiker. Bli känd och trygg med situationer där du vanligtvis blir låst.

LIVSSPELSGRUPP är något man har möjlighet att ingå i för en längre tid med återkommande träffar två helger per år. För den som sitter fast i mönster som hindrar livet på något sätt.

STÖD för kvinnor. En helg i ett timmerhus i vackra Bergslagen. En oas, andningspaus fylld med tillåtelse att vara.

KÄNSLOR. Vrede, glädje, sorg, rädsla. Bekanta sig och avdramatisera dessa 4 viktiga verktyg för försoning.

Plats:
Onlineupplägg, irl på teatern eller helgretreat i Ängelsberg beroende på vad det är.

Anmäl ditt intresse

Malin Jónsfru- inspiratör och självkärlekskonsult

“Malin har en speciell förmåga att uppfatta människor och vara medveten om vad som händer på insidan. Hon kan därför veta vad man kan tänkas behöva höra eller vad man behöver komma i kontakt med i sig själv för att få möjlighet att utvecklas och därigenom bli en nöjdare människa.”

Malin V – kursdeltagare

Play Video