Inspiration och rådgivning

 Vad ska till för läkning, friskt växande och att få tillgång till sin kreativitet? Kunskap om vad vi människor behöver i grunden och sedan oändligt med TRYGGHET, TILLIT och TÅLAMOD är det jag har att erbjuda.

Jag  COACHAR med riktning mot personlig blomning i livsområden som föräldraskap, parrelationsjälvkärlek och livssyfte. Vi tar reda på kvardröjande behov från det inre barnet, lyser upp din storhet och skapar goda förutsättningar och tid för ditt växande

SCENSKRÄCK. För den som vill utmana sig kan det passa med ett utforskande och övande i närvaro både inför livets olika “scener” och den faktiska teaterscenen för tex musiker. Bli känd och trygg med situationer där du vanligtvis blir låst.

PiR-PROGRAMMET – 3 månader boost   Sitter du fast i mönster som hindrar livet på något sätt. Vill du få hjälp att prioritera din blomning? Vi gör ett upplägg som håller genom din vardag, med mycket exklusivt 1:1 stöd.

start 21 sep-21 —>Ur Nirmalas källa – 3 mån.

BRILLIANT TREAT – magisk helg för kvinnor. Vila i trygghet i timmerhuset i vackra Bergslagen. En oas och andningspaus fylld med tillåtelse att släppa fram din, vildkvinna, drottning och häxa.

KÄNSLOR. Vrede, glädje, sorg, rädsla. Bekanta sig och avdramatisera dessa 4 viktiga verktyg för försoning.

Plats:
Onlineupplägg, irl på teatern eller helgretreat i Ängelsberg beroende på vad det är.

Anmäl ditt intresse

Malin Jónsfru- inspiratör och självkärlekskonsult

“Malin har en speciell förmåga att uppfatta människor och vara medveten om vad som händer på insidan. Hon kan därför veta vad man kan tänkas behöva höra eller vad man behöver komma i kontakt med i sig själv för att få möjlighet att utvecklas och därigenom bli en nöjdare människa.”

Malin V – kursdeltagare

Play Video